Со овие намирници ги уништувате бубрезите: Доколку пречесто ги јадете, го ризикувате вашето здравје!

Најдобро е да бидете умерени со овие намирници… 1. Алкохол – Алкохолот во основа е отров, кој вашите бубрези мораат да го филтрираат. Умереното консумирање алкохол не ја прави оваа …

Read More

Колку чинат BMW маиците на Зоран и Зорица Заеви?

По изборите, претседател на СДСМ Зоран Заев и неговата сопруга Зорица заминаа на одмор во Преспа. Медимумите веќе објавија дека таму уживаат на македонски начин, со традиционални јадења, дури и …

Read More

Исповед на скршена мајка: Свекрвата со една реченица ми ја врати желбата за живот

Како да се надмине пораѓањето, кога прв пат мајката го прегрне своето здраво дете тоа и донесува неизмерна радост. Се случува мајката и покрај неизмерната среќа на новиот член на …

Read More

Наредната седмица во нашата земја пристигнуваат медицински тимови за…

Во првата седмица од август преку Механизмот за цивилна заштита, а по барање на Министерството за здравство, во државава ќе пристигне медицински тим од Кралството Шведска. Во чиј состав ќе …

Read More

ВОЗНЕМИРИЛЕ НЕКОЈ ШТО ИМА МОЌ?! Шведска беше во право, остатокот од светот беше измамен

Шведска ги отфрли гpoзните предвидувања за масовни сmp тни случаи од кopoна и не ја затвори својата економија и општество, а сега се покажа дека нивниот одговор на пандемијата е …

Read More

НОСТРАДАМУС: МАКЕДОНИЈА ЌЕ ИМА КЛУЧНА УЛОГА ВО НОВАТА…

Според Нострадамус, територијата на Македонија ќе има клучна улога во новата последна „трета светска вој на”, која нема да се случи доколку надвладее разумот,затоа што “судбината на човекот не е …

Read More

ЗАГРИЖУВАЧКО ВИДЕО: Погледнете што се случува во градската болница во Скопје

Гужви, редови, турканици. Во градската болница стари лица чекаат и по 4 саати за преглед. Вакво видео се појави на социјалните мрежи. Граѓаните се револтирани. Ова видео предизвика бура на …

Read More