Венко Филипче со нова позитивна вест за сите граѓани

Венко Филипче со нова позитивна вест за сите граѓани:

Во завршна фаза е целосно реновирање на првиот кат од Клиниката за нефрологија.

Ги реновираме одделите за интензивна нега, за трансплантација, за акутна и хронична дијализа, како и хируршката сала за обезбедување васкуларни пристапи за хемодијализа.

За краток период направивме вистински пресврт во јавното здравство.

Повеќе од 30 јавно-здравствени установи имаат комплетно нов изглед.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *