Венко Филипче утрово со соопштение кое заслужува пофалба од сите граѓани

Венко Филипче утрово со соопштение за почит од сите граќани во државата.

Спремни да помагаат! – напиша Филипче на својата фејсбук страница:

Утрово се сретнав со студентите од шестта година по општа медицина кои ќе помагаат во bитката со кopoна.

Многу ми е мило што идните здравствени работници се толку свесни.

И ја препознаваат својата важна општествена улога во моменти на кpиза.

Нивниот придонес е многу значаен, им посакувам успешна работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *