(ВИДЕО I8+) ЖEШKО ВО ГРAДСКИ ПAРК: Ce*с средe бел ден додека гледаат луѓе

(ВИДЕО I8+) ЖEШKО ВО ГРAДСКИ ПAРК: Ce*с средe бел ден

Вpaботените во една фирма останаа со отворена уста од тоа што го виделе.

Пред нивни очи од прозорите ја следеле во живо акцијата на млад пар. Настанот се случил во градски парк во Западен Сасекс.

Место кое се наоѓа во Велика Британија, видеото беше објавено на фејсбук но поради содржината истото го тргнаа.

Момчето и девојката го искористиле топлото време во денот и се пуштиле во акција. Се надевале дека никој нема да ги види но одбрале погрешно место и време.

Вpaботените во една фирма останаа со отворена уста од тоа што го виделе. Пред нивни очи од прозорите ја следеле во живо акцијата на млад пар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *