ЗАГРИЖУВАЧКО ВИДЕО: Погледнете што се случува во градската болница во Скопје

Гужви, редови, турканици. Во градската болница стари лица чекаат и по 4 саати за преглед.

Вакво видео се појави на социјалните мрежи. Граѓаните се револтирани.

Ова видео предизвика бура на реакции кај граѓаните кои оставија и коментар на видеото.

Дел од коментарите се дека вината не е во персоналот, ниту пак во луѓето кои чекаат.

Многу сметаат дека вината се однесува во лошиот менаџмент на болницата.

Видеото го објави новинарот Фуркан Салиу еве за што се работи:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *