Исповед на девојка: Како станав скапа пpocтитyка во Скопје и aфеpaтa со наш политичар

Убава сте и обично студентка во Скопје. Важен е влезот во високото друштво. Важно е најмногу кој е вашиот промотор-контакт во тоа друштво. Доколку сте многу убави пробајте да влезете во естрадата и ќе завршите во креветите на познатите и богати политичари и бизнисмени. Рецептот е прост.

Обично девојките без добар контакт и промотор, кои се сместени по студентските домови завршуваат со yличнa ноќна работа на 100 метри од студентските домовите. Тоа се центрите на најниската и најрасипаната.

Доколку имате познат во високите естрадни кругови или модни агенции, само сте на чекор да станете позната и скапа работничка. Тоа зависи од вашиот памет и едуцираност, но и снаодливост. Никој не сака чускии и смотани во елитниот свет.

Сакаат убави, негувани, едуцирани од средна, но и горна класа на општеството. Добра скапа риба нема paзголени делови на тело на социјална мрежа, но правилото е да има фотка со костум за капење, и толку. Тоа го бара високата клиентела.

Мојот влез во тие кругови беше едноставен. Пратеник од една помала партија, познат тип, барал авантура со две. Моја другарка од Неготино побара помош од мене, бидејќи беше сама, а и имаше скромно искуство. Беше модел од реклами, но секогаш слаба со финансии, бидејќи парите лесно заминуваат од дома.

Понудата беше, доколку сме две и убави ќе даде 100.000 денари за само една ноќ. Ме молеше три дена и убедуваше дека се ќе е биде ок. Мене ми здосадија рекламите и мојот фраер, безнадежен стоматолог, решив да пробам.

После 4 саати лижење и лигавење на заработивме 100.000 денари. Ова го повторивме неколку пати додека не снемa пари и се префрли на пониска.

Билетот за високото друштво го имавме, ги запознавме сите главни фаци од телевизии со истото темпо, неколку пејачки и многу врски по хотелите а посебно најскапите , потоа неколку бизнисмени блиски на телевизијата и маркетингот.

Приказната со првата средба заврши со конто од добра цифра само за мене и без контакт, но добро излижани ножни прсти. И најважно контактот со македонски пејач. Тој беше остварен на еден прием на еден амбасадор во хотел.

Станавме многу блиски, доволно да не бара да учествуваме на сите забави. – раскажува една елитна девојка од Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *