Исповед на млада студентка: Живеев сама во стан, кога пристигна постар господин и го прашав дали може да…

Интересна приказна беше објавена на еден српски форум, каде што членовите ги споделуваат највозбудливите приказни од својот живот.

Во продолжение во целост ви ја пренесуваме приказната на една млада студентка, уживајте:

Се доселив во таа зграда на 19 години, кога започнав да студирам. Не помина многу, запознав неколку комшии и нешто се случи во тоалетот, па настана проблем со водата, после што го повикав мојот комшија водоинсталатер кој живееше неколку ката подоле да ја поправи.

После 20тина минути ја отворив вратата на крупен, мускулест маж. Како и обично, и него го загледав во меѓуножјето но не се гледаше добро, поради неговиот комбинезон.

Тргнавме кон тоалетот, а бидејќи проблемот со водата настана кога планирав да се туширам, бев облечена во баде мантил,а под тоа бев гола. Баде мантилот ми беше до колена, меѓутоа добро се гледаше мојата фигура и моите облини.

Забележав дека ме гледа на ист начин како и голем дел од мажите, но не сакав од себе да правам будала се додека не бидам сигурна дека сака нешто.

Го оставив на мира да работи, а кога заврши со работа, го повикав во кујната да го почестам пијачка, бидејќи не сакаше да ми наплати.

Целиот текст на relaxirano.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *