Масовно споделувајте: Исчезна 25-годишно момче, семејството бара помош

На Фејсбук профилот Ане Ане се појави објава, која е пожелно сите масовно да ја споделуваат.

Исчезнат е 25-годишниот Димитар Мицковски. Неговото семејство и блиски бараат помош. Велат дека последно го виделе пред 12 дена, кога заминал да собира печурки.

Димитар е висок е околу 180 см. Кога заминал бил облечен во тегет тренерки и црно капче.

Ако некој го видел или знае нешто веднаш да пријави во полиција.

Да помогнеме колку можеме барем да споделиме до сите да се рашири.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *