Министерството за Здравство со ново важно соопштение: Животот продолжува по нови правила (ФОТО)

Животот продолжува по нови правила.

Почитувањето на мерките е клучот во борбата со коронавирусот.

Единствениот начин да го заштитиме здравјето е преку почитување на мерките:

Носење заштитна маска. Одржување физичка дистанца.

Често миење на рацете. – соопшти Министерсвото за Здравство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *