Моника преку јавен оглас бара мажи со ce**ално искуство и што можe да…

Моника Конопова на својот твитер профил објави јавен оглас за свој харем.

Во твитот на Моноика стои објава за ЈАВЕН ОГЛАС :

Се бараат практинки за мојот машки Харем, каде што јас ќе сум твоја господарка, а ти моја кy*ва и слуга!

Потребни квалификации: Возраст од 18 до 45, с**ксyaлно искуство, п**ис што издржува долга **кција и не е**кулира веднаш.

Испратетр ми CV со еpo***ки фотографии. На ова интересен коментар даде тик токерот Алекс овде. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *