СИТУАЦИЈАТА СЕ СМИРУВА? Во последните 24 часа кај нас се регистрирани нови 285 лица кои направиле прекршоци за неносење лична заштита

НАЈНОВА ВЕСТ:Во последните 24часа од минатото деноноќие се регистрирани 285 нови прекршоци за неносење лична заштита

Во текот на изминатото деноноќие (27/28.07.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија.

По однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 285 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките.

Исто и протоколите донесени од Владата со цел справување.

НАЈНОВА ВЕСТ:Во последните 24часа од минатото деноноќие се регистрирани 285 нови прекршоци за неносење лична заштита

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *