Филипче со важно соопштение за сите граѓани: Во наредните 10 дена почнуваат…

Филипче со важно соопштение за сите граѓани: Во наредните 10 дена почнуваат…

Венко Филипче со ново важно соопштение за сите граѓани кое го сподели на социјалните мрежи:

Во наредните десетина дена почнуваат подготовките за ослободување на капацитетите на ГОБ „8ми Септември“.

По барањето на вработените од оваа установа, разговаравме кopona пациентите да останат на првиот дел.

Каде има централен довод на кислород и инфективното одделение.

A другиот дел од болницата да се ослободи и да продолжи да функционира за останататите пациенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *